Over Lifestyle for pets

Lifestyle for pets is hét huisdieren kennis- en inspiratieplatform.

Voor de huisdierenliefhebber

Lifestyle for pets is hét online platform voor dierenliefhebbers, met een unieke digitale tv-zender, inspirerende blogs en een webshop met de leukste artikelen voor je huisdier. Van huis-, tuin- en balkoninrichting en sporten met je hond tot extra zorg voor seniordieren en praktische tips voor het dagelijks leven: jij als huisdierliefhebber kan bij Lifestyle for pets terecht voor producten, diensten en advies.

Informatie over gezelschapsdieren

Lifestyle for pets bevat waardevolle content die in zowel achtergrondartikelen, adviezen als blogs tot uiting zal komen. Het platform is het adviesportaal voor gezelschapsdieren waar kennis en kunde centraal staan. Het delen van informatie over onder meer het gedrag en de gezondheid van dieren is hier een belangrijk onderdeel in. 

Vraag het de experts

Wij richten ons hierbij op honden, katten, paarden, knaagdieren, vissen, reptielen en vogels. Diverse experts zullen over de diverse diergroepen artikelen schrijven en jij kunt op ons platform met je vraag terecht bij deze experts!

Informatieve en educatieve programma’s

Een uniek omnichannel platform dat inspeelt op gerelateerde thema’s en op een eigen wijze informatieve en educatieve programma’s produceert. Met titels zoals het infotainment programma Het Dierencafé, wat begin 2017 gelanceerd gaat worden.

Powered by Prins & EduPet

Lifestyle for pets is een initiatief van Prins Petfoods, een familiebedrijf dat 100% natuurlijke honden- en kattenvoedingen maakt en daarbij het delen van kennis en informatie hoog in het vaandel heeft staan. Prins is met het inzetten van een tv-kanaal als communicatiemiddel pionier op dit gebied en past als eerste de allernieuwste technologie toe, die het mogelijk maakt om op een unieke en creatieve manier met consumenten 
te interacteren.

Lesaanbod EduPet

EduPet Education is partner van Prins Petfoods en Lifestyle for pets. Samen met professionals uit binnen- en buitenland verzorgt EduPet een uitgebreid lesaanbod voor diverse doelgroepen, variërend van huisdiereigenaren tot dierenartsen en fokkers. Het aanbod loopt uiteen van cursusdagen en workshops tot colleges en symposia. Bekijk het complete cursusaanbod via www.edupet.nl