Een gezonde start van het nieuwe jaar

Care
Algemeen

We willen het allemaal graag: lekker fit zijn. Begin daarom samen met je dier aan een gezonde start van het nieuwe jaar!

Een buikje, geen taille, nauwelijks uithoudingsvermogen, kortademig, weinig actief zijn en veel slapen: het zijn allemaal symptomen die kunnen wijzen op overgewicht, wat de gezondheid van je dier in gevaar kan brengen en kan leiden tot suikerziekte en hartproblemen. Tijd om in actie te komen!

Canicross, samen hardlopen met je hond, is een sport die je in de wintermaanden goed kunt beoefenen. Op ieder niveau: naast een enthousiaste hond heb je er alleen een heupgordel, een goed passend tuig, een elastische lijn en een paar hardloopschoenen voor nodig. Zin in wat actie? Kijk op www.canicrossnederland.nl.

Elke maand selecteren wij een aantal leuke en interessante producten voor je, die gerelateerd zijn aan het thema van de maand:

KILOMETERVRETERS

De speedstarspinner is een high-tech spinner voor kleine knaagdieren. De spinner bevat een snelheidsmeter waarmee je precies kunt zien hoe hard je kleine huisdiertje kan rennen.
Bekijk in de webshop

LEKKER WINTERWANDELEN MET JE HOND

Flexi is al jarenlang een gerenommeerde naam op het gebied van hondenlijnen met een oprolfunctie. Door het oprolmechanisme is de Flexi een ideale lijn om je hond bewegingsvrijheid te geven, en daarnaast kort(er) te houden waar nodig.
Bekijk in de webshop

HELP DE VOGELS BUITEN! 

Een vogelhuisje wordt door vogels gebruikt als voeder-, nestel- of schuilplaats. In de winter is een vogelhuisje zeer geschikt als schuil- en voederplaats.
Bekijk in de webshop