Alle evenementen
8 sep

Multidisciplinair Kattensymposium 2018

Cursus

Dit jaar organiseren wij voor de derde keer een multidisciplinair katten gedragssymposium. Deze keer is het onderwerp “Katten onder druk, hoe kunnen we ze ondersteunen?”. Ook nu hebben we meerdere sprekers die dit onderwerp vanuit verschillende hoeken zullen belichten. Hoe kun je stress in een multi -cat -household verminderen? Hoe kun je in een asiel situatie de stress zo laag mogelijk houden? Hoe wordt je praktijk Cat friendly? En tot slot, hoe beinvloedt het geestelijk welbevinden van de eigenaar het welzijn van de kat?

Deze dag is bedoeld voor dierenartsen, gedragstherapeuten, para-veterinairen en anderen die beroepsmatig met katten werken en meer willen leren over het voorkomen/beperken van stress bij katten in verschillende situaties.

 

 

Dagvullend programma

Dit derde symposium 'Katten onder druk, hoe kunnen we ze ondersteunen?' organiseren wij in samenwerking met kattengedragstherapeut Maggie Ruitenberg en dierenarts Evelien van der Waa. Samen met drie andere gerenommeerde sprekers verzorgen zij een dagvullend programma dat geschikt is voor dierenartsen, gedragstherapeuten, paraveterinairen en andere professionals die met katten werken.

 

Belangrijke cursusinformatie

- Datum: zaterdag 8 september 2018
- Tijd: 09.00 – 17.30 uur
- Onderwerp: Katten onder druk, hoe kunnen we ze ondersteunen? 
- Docenten: Maggie Ruitenberg, Evelien van der Waa, Dr. Marsha Reijgwart, Drs. Jolijn van Leeuwen, Dr. Nienke Endenburg
- Aantal: maximaal 100 deelnemers, wees er snel bij!
- Cursusplaats: Veenendaal – Hotel Van  Der Valk,  Bastion  73,  3905  NJ Veenendaal
- Kosten: voor 1 juli € 114,95 (excl btw € 95,-), na 1 juli € 151,25 (excl € 125,-). Dit is inclusief koffie, thee, fris, lunch en reader.
- Accreditatie: CKRD (aangevraagd), SPPD 8 nascholingspunten